keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Lyhyestä (suvi)virsi kaunis / Pics are enough

Jotain on taas tehtaasta valmistunutkin, hitaasti mutta varmasti. Pari hassutusta tältä vuodelta, kettu ja mansikat, jotka päätyivät kortiksi. Hassutuksia on valmistunut yli puolet. LHN kesäaiheen sukulaistyttö viimeisteli tyynynpäälliseksi. Saan sitten kuun vaihteessa laittaa ajankohtaisen päällisen. Syksy-malli pitää varmaankin ottaa käsittelyyn, jotta ehtii ajoissa ompeluun. Ohuet kesäsukat ovat saksalaisen pistely-ystäväni Marionin värjäämää lankaa, langan sävyn hän on nimennyt Kürbis eli kurpitsa, joten pakkohan tästä oli itselle tehdä sukat. Ja onhan tuo aito kurpitsa ainakin alulla. I have succeeded to finish something. Fox and strawberries belong to Crazy January challenge. I am happy to get them stitched one by one. LHN summer design turned out to be a pillow cover, just in time. I have knitted summer socks for myself. This lovely yarn is dyed by my dear friend Marion http://fuechslein.blogspot.com/and the shade is called Kürbis = pumpkin, so it was obvious that it is exactly right for me. And my real pumpkin is growing well, too.

sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Kaikenlaisia valmiita ja puolivalmiita / Ready and not

Iso kasa pistelyitä odottaa viimeistelyä, mutta ideat on loppu. Ryhdyin toimeen ja sain tehtyä yhden rasian kannen.Tämäkin on yksi hassutuksista. Nappivarsisukat olen alkuvuoden aikana kutonut töissä lounastauoilla. Taitavat mennä äitienpäivälahjaksi, itse en välitä noin pitkistä varsista. En ole aiemmin tehnyt palmikoita, mutta ei ollutkaan niin vaikeaa kuin luulin. Lily of the valley is my favourite flower. Stitching this was quite difficult dspite quite a small design. IThis is one of the Crazy January projects. I finished it as a box cover. Socks I have knitted during lunch time at work. They will be a Mother´s Day gift for my mum next week.
Tarttis tehdä jotain vai mitä? Mutku ei saa aikaseksi. Tomaatit pitäis purkittaa, tuoksuherneet kasvaa kohta seinille ja asterit ja leijonankidat on onnettomia rääpäleitä. I really should do something to these plant or what? Tomatoes, sweet peas etc..
Mamman nimipäiväkortti unohtui eilen kotiin vaikka piti viedä mennessämme, no, laitetaan postiin. Ilahduttaa se tiistainakin. Card for my Grandma.

lauantai 5. toukokuuta 2012

Pieni päivitys /Small update

Syntymäpäiväkortteja / Birthday cards
Novitalta tuli uusi värejä ja tämä sininen Polkka oli niin ihana väri, että pakkohan siitä oli sukat tehdä. New colours from Novita, I just had to knit these blue socks!