tiistai 24. syyskuuta 2013

Synttärivaihto /Birthday exchange

Ristipistoilijoiden synttärivaihdon toisen paketin lähetin Marjutille. Omenapistely päätyi laatikon kanteen ja sisällä oli kuivahedelmiä ja Green Apple-sävyistä lankaa. Lisäksi painettua vihreäsävyistä aidaa ja omenaripustin, joka on kankaan sisällä. Finnish cross stitch group birthday swap went to Marjut. I stitched an apple design and attached it onto a box. There is dried fruits and Green Apple - thread inside. She got also a piece of greenish aida and a apple hanger which is wrapped in aida.

sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Sukkapäivitys

Tyttären ystävältä puuttui sukat, joten sellaiset piti siis tehdä. Lanka on paikallisesta käsityökaupasta Viking vai mikä lie tarjouslanka. Pukkosuositus oli kai 5, minä taisin tehdä nelosilla. En kyllä yhtään tykkää näin paksusta langasta.

torstai 12. syyskuuta 2013

SNY-paketti

Osallistun ensimmäistä kertaa Salainen neuleystävä-kierrokselle. Ihana syyskuun paketti tuli tänään juuri parahiksi, sillä eilen sain yhdet sukat valmiiksi ja toisesta parista puuttuu kärkikavennukset. Illalla olisi ollut langan valinta edessä, mutta nythän siitä tulikin helppoa! Mukana oli myös terveisiä Wallulle. Moneen vuoteen näitä puruluita ei ole meille ostetukaan huonon menekin vuoksi, mutta nyt niitä meni heti kättelyssä kolme, että saatiin edes pari huonoa valokuvaa.

sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Kurpitsapäivitys! / Pumpkin update!

Johan blogin nimikin vaatii, että heti on laitettava kuvaa jos jotain kurpitsa-aiheista valmistuu :). Vielä pitäisi sitten koota samanlaiseksi pinkeepiksi kuin tuo toinenkin. I have stitched a pumpkin! While stitching it I remembered how much I love these veggies. I didn´t have a real one growing this year, but at least now I have "harvested" one.