perjantai 29. marraskuuta 2013

Mitä ihmettä? Ja vähän muutakin.

Tietokoneen vieressä oli mun nimellä varustettu paketti SNY:ltä eikä kukaan ole kertonut mitään! Mulle lankaa ja suklaata ja Wallulle nameja. Tämä oli siis pikkujoulupaketti ja varsinainen paketti on vasta tulossa. Olisi kiva, jos tulisit seuraavalla kerralla ihan sisälle asti vaikka kahvittelemaan.
Tämmöisiä joulukoristeita meillä on kai alettu keräämään. Vain pöllöt ja mansikat kelpaavat. Obviously we have started collecting christmas ornaments, but only owls and strawberries are welcome.
Tämä on oikeastaan vielä kesken koska kehykset puuttuu. Laitetaan nyt kuva kuitenkin, onhan pistelyosuus valmis. This LHN design is just finished. It should be framed before Christmas. I loved stitching this!
Tämä kurpitsa kypsyi siihen aikaan kun kurpitsojen pitääkin kypsyä, mutta jäi sitetn pariksi kuukaudeksi odottamaan viimeistelyä. No nyt on valmis! Pumpkin! A bit late for this season but ready for next season :)
Elwood Blues odottaa Jakea vankilasta. Kyllä se velipoika siihen viereen ilmaantuu vielä ennen joulua. Blues Brothers is one of my favourite movies. Elwood is ready, Jake is "under construction".

sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Pakkopäivitys

Selailin vanhoja tekstejä ja totesin, että kovin aneemista on tämä päivittäminen ollut. Koko ajan teen käsitöitä, mutta eikö niitä muka valmistu ollenkaan. Ilmeisesti sitten ei :) Tässä nyt kuitenkin pari kuvaa, laitetaan edes lankavarastosta kuva, siinähän odottavat sitten puikoille pääsyä.
Birthday card for my friend:
Zauberball, my favourite yarn:

tiistai 12. marraskuuta 2013

Marraskuun SNY-paketti

Taas oli pompsahtanut postilaatikkoon ihanaa tavaraa! Tuota lehteä kerran jo hypistelin kaupassa, mutta onneksi jätin ostamatta. Kuvasta näköjään puuttuu irtoteepussi ja sen tilalle on tullut Wallun jalka oikeaan yläkulmaan:D.
Ja koska käsityörintamalla ei ole mitään kerrottavaa, niin tähän vielä kuva Wallusta puhdistamassa fondue-kattilaa. Wallu taitaa tässä esittää ajankohtaista aihetta eli taifuunia.