sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Tyynynpäällisaihio / Pillow cover?

Tästä pitäisi tulla tyynynpäällinen. Siis sellainen, että pistelyosuus on ommeltuna siihen keskelle. Kangas ja sisätyyny on ostettu. Tämä on jo pari viikkoa aiheuttanut stressiä, koska en ymmärrä miten kangas pitäisi leikata ja vielä vähemman ymmärrystä on siihen miten ne palaset sitten pitäisi ommella, että lopputulos olisi oikea. Ainakin viisi kertaa olen jo ollut menossa ompelimoon, mutta siinähän täytyisi vahtia vieressä, että ompelija varmasti ymmärtää mitä tarkoitan. Aarrggh ja ahdistus!

This is supposed to become a tuck pillow but it is too complicated for me to sew :( I really don´t know what to do with this. I already have the inside pillow and fabric for the cover but...

RPH päivitys / Crazy January update

Laskelmieni mukaan kesken on: 3. Porokortti, 5. Pöllöt, 7. Muisti hukassa, 9. Titanic, 11. Kassi, 14. Green-sarja. Hassutuksiin 3,9 ja 11 en ole koskenut aloituksen jälkeen, muista keskeneräisistä kuva. Valmistunut edellisen päivityksen jälkeen 2. Sydän ja 13. Kahvi.

I have numbers 3,5,7,9,11,14 still under construction and numbers 2 and 13 are finished since previous update.Kuvia ja vähän sanoja / Many pictures with a few words

Tämä kahvitaulu odotti lähes puoli vuotta kotiinsa pääsyä. Onneksi en ehtinyt hukata sitä!
I stiched this LHN coffee for my friend and she was very please to receive it.
Sydänaiheinen vaihto Yahoo ryhmään. Tämä aihe aiheutti paljon pohdintaa ja sen mukainen vaisu lopputulos.
Theme "heart" for a Yahoo group. I was struggling what to stitch and it is definately seen in the result.Ekat tavalliset tumput sitten kouluaikojen :) Ei ollut ollenkaan niin vaikeaa kuin luulin.
Mittens for my daughter. I haven´t knitted mittens since school about 30 years ago :). It wasn´t as hard as I thought!
Isoäidin syntymäpäiväkortti. Hän täytti 89 vuotta. Taustalla nimipäiväkukkiani, jaloleinikki on yksi suosikkikukistani, kuten myös ystäväni, joka välttämättä halusi niitä tähän kimppuun.

Birthday card for my grandmother, 89 years.