lauantai 31. maaliskuuta 2012

Lahjoja /Gifts

Titanic-fanille pojalleni toissapäivänä nimipäivälahjaksi viime vuoden hassutustyö lopultakin viimeisteltynä. Korttikin piti antaa viime syksynä syntymäpäivänä, mutta hän näki kun pistelin sitä, joten ylläri meni pilalle. Puoliso taasen vietti synttäreitään eilen ja häneltä puuttui kirjanmerkki, joten tämän vuoden hassutustyö päätyi Juha Vuorisen tuotannon seuraksi. Hassutuksia valmiina 11/31.

My son is a big Titanic-fan, so this 100th anniversary stitching is for him.
My hubby got a bookmark for his birthday.



sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Lomasaldo




Viikon talviloman pistelyt ovat tässä, 5 hassutusta. Olen oikein tyytyväinen.
5 finished Crazies during my winter holiday. I have now stitched 10/31.
Posted by Picasa

lauantai 10. maaliskuuta 2012

90 vuotta ja Powellin pariskunta / 90 yrs and couple of Powell

Huomenna 11.3. meillä vietetään mahtavaa merkkipäivää kun isoäitini, mamma, täyttää hulppeat 90 vuotta. Hän asuu edelleen yksin metsän keskellä valkoisen kissansa kanssa, siksi tämä kissapistely. Tämä on muuten hassutustyö järjestysnumeroltaan 1.

My grandmother will be 90 years on 11th March. We will have a big party for her at our home. She lives in the middle of woods with her white cat so I stitched this cat for her. This is my Crazy January start nr. 1.







Michael Powellin jouluikkunapari on siis valmis. Ensimmäinen on tehty 2008 ja toinen valmistui aivan vuoden 2011 lopussa odotettuaan jälkipistoja vuoden verrran. Tykkään näistä kyllä tosi paljon.
I love these Michal Powell Christmans Lights. First one is stitched on 2008 and the second one was finished at the end of 2011. It took almost a year to do back stitches :(

lauantai 3. maaliskuuta 2012

Loput helmikuun tuotokset / February finishes

Viikonloppusukat Novitan uutta väriä. Nuo puikot ovat neliskulmaiset ja väitän, että on niiden ansiota, että nämä sukat valmistuivat ihan hetkessä. Minä olen hidas kutomaan.
These socks I knitted last weekend. Sticks are cubic and they are really fast! I am not :)




Lounastuntitumput.Tai siis puolentunnin lounastaukohan se on. Mittens made during lunch time at work.




Vauvan sukat, neulomiseen meni vain muutama kuukausi. Ei paha..
Baby socks, Looong project, started last November.