sunnuntai 31. toukokuuta 2009

Ei pistoakaan / No stitching

Hämeenlinnan ristipistotapaamisen jälkeen en ole saanut aikaiseksi yhtään pistoa. Nyt on viikonloppu hurahtanut pihalla. 10-vuotias päärynäpuu kuivui lopullisesti ja uusi piti istuttaa tilalle. Oli aikamoinen urakka kaivaa vanhan puun juuristo pois. Mutta nyt on Pepi-lajike istutettu. Meillä on pieni piha, mutta olen ängennyt sinne monta hedelmäpuuta, tulokkaan lisäksi on kaksi luumulajiketta, kaksi kirsikkapuuta, kitukasvuinen omenapuu ja lellikki "suklaakonvehti", joka on viime kesänä istutettu suklaakirsikka. Marjojen pitäisi olla tummia ja makeita.

Last weekend I was in a cross stitsching meeting in Hämeenlinna and after that I have not stitched at all. This weekend I have been in the garden, we had to replace a pear tree. It was quite a job to dig 10 year old roots. In Finnish gardens there are usually only apple trees but I always want something different so we have this new pear tree, three cherry trees and two plum trees. And one apple tree which is not in its best condition.

1 kommentti:

  1. Mitenkäs sun kurpitsan kasvatus etenee? Itse laitoin kahta eri lajiketta koristekurpitsoja kasvamaan ja aika pienet alut on vasta. Toivottavasti ehtivät tekemään hedelmää kesän aikana!

    VastaaPoista