sunnuntai 9. elokuuta 2009

Kurpitsapäivitys / Pumpkin updateKurpitsat ovat noin kolmen viikon ikäiset. Keltaisen napojen välinen mitta on nyt 33 cm ja kirjavan 31 cm. Viikko sitten meinasi käydä huonosti. Kurpitsat olivat muutaman tunnin yksin kotona :) ja ilmeisesti harakat olivat käyneet tutkimassa niitä. Keltaisessa oli muutamia rumia naarmuja ja kirjavassa kaksi syvempää nokan jälkeä. Keltainen on korjannut itsensä vaikka kuvasta ei niin voi päätellä ja kyllä toinenkin kasvaa.

Pumpkins are now about 3 weeks old. From pole to pole the yellow one is 33 cm and the greenish one 31 cm. A week ago they were "home alone" in the afternoon and probably magpies had visited the field. Yellow pumpkin has recovered but the greenish one has two small holes. Anyway, they are growing. Night temperatures are +10C but luckily it has been warm during days.

2 kommenttia:

  1. Wau, hyvältä näyttää!

    Saa nähdä mitä mun kurpitsoista tulee kun pari tainta vielä kukkii ja muutamassa koristekurpitsassa on vasta pieniä alkuja. Taitaa jäädä kesä liian lyhyeksi noiden kasvulle :-(

    VastaaPoista