lauantai 29. elokuuta 2009

Puutarhapäivitys /Garden updateLuumusato on tänä vuonna valtava. Viime vuonnakin oli iso ja onkin kummallista että kahtena vuotena peräkkäin tapahtuu näin. Lajike on Sinikka.
Pikkukurpitsa kasvaa mukavasti, mutta nyt onkin ollut lämmintä päivin öin.

Plum tree has so many fruits this year that I have never seen. Also the small pumpkin is growing well, thanks to warm days and nights.

maanantai 24. elokuuta 2009

Kurpitsat /Pumpkins
Vielä kasvavat vaikka toisinaan yöllä onkin ollut kylmää. Mitään jättejähän näistä ei ehdi tulla, mutta oma ennatys kuitenkin. Saa nähdää minkä kokoiseksi tuo pikkukurpitsa ehti kasvaa.

Pumpkins are still growing although it has been quite cold at nights. I have also a little one, let´s see how big it will be.

Pöllö RR kehystettynä / Finished RR

Lopultakin on pöllöt saatu kehyksiin lähes puolen vuoden odottelun jälkeen.

This RR have been waiting for the frames almost for six months :)

sunnuntai 9. elokuuta 2009

Kurpitsapäivitys / Pumpkin updateKurpitsat ovat noin kolmen viikon ikäiset. Keltaisen napojen välinen mitta on nyt 33 cm ja kirjavan 31 cm. Viikko sitten meinasi käydä huonosti. Kurpitsat olivat muutaman tunnin yksin kotona :) ja ilmeisesti harakat olivat käyneet tutkimassa niitä. Keltaisessa oli muutamia rumia naarmuja ja kirjavassa kaksi syvempää nokan jälkeä. Keltainen on korjannut itsensä vaikka kuvasta ei niin voi päätellä ja kyllä toinenkin kasvaa.

Pumpkins are now about 3 weeks old. From pole to pole the yellow one is 33 cm and the greenish one 31 cm. A week ago they were "home alone" in the afternoon and probably magpies had visited the field. Yellow pumpkin has recovered but the greenish one has two small holes. Anyway, they are growing. Night temperatures are +10C but luckily it has been warm during days.

Hiljaiselo päättyy nyt / Quiet life is over


Kesäloma oli ja meni, muutama päivä pitämätöntä jotka pidän tässä elokuun aikana. Kamerasta hajosi heinäkuulla kortinlukija ja blogin päivitysinto loppui siihen. Pistellyt olen ja kurpitsamaallakin on tapahtunut sekä hyvää että huonoa.
Tyttären kamerasta oli ensin laturi hukassa ja sitten tietokoneen välijohto. Molemmat on nyt löytyneet ja kuvaa alkaa pukkaamaan tännekin.
Tässä Lynnille pistelemäni kortti alkupalaksi.

Summer holidays are over and should get used to the normal rhytm. My camera went broken in July and I didn´t have enthusiasm to update my blog without pictures. I have been stitching quite a lot and been taking care of my pumpkins.
I am now using my DD´s camera, we have finally found all the missing parts for it :) and I will start posting again.
Here is my card for Lynn to UK..