maanantai 10. tammikuuta 2011

Hassutukset 7,8,9 ja 10 /Crazy Jan 7-10

Eilen aloitin seiskan ja tänään kolme työtä, olen siis aikataulussa. Huomenna en taida ehtiä aloittamaan ja sitä paitsi multa alkaa ideat loppumaan!

Yesterday evening I started nr. 7 and today numbers 8-10. Five more to go and I am running out of ideas.

10. A squirrel for my mother´s hubby. He likes to feed birds and squirrels. He has birthday on 26th.


9. Titanic for my son


8. Muffin


7. This is for me :)

3 kommenttia:

 1. Kiitos todella mieluisasta synttärilahjasta! Kyllä on valtavan ihana kokonaisuus. Heti tekisi mieli aloittaa noilla violeteilla sävyillä jotain, mutta saavat kyllä vielä hetken odottaa, kun muut haasteet painavat päälle :D.
  Ja mitä sinä puhuit, ettet ole taitava viimeistelijä? En osaa kuvitella, miten rasia voisi olla kauniimmin viimeistelty, sehän on valtavan siisti! Ihanaa myös saada tuo hiirimalli pisteltynä. Haaveissani on joskus itsekin tehdä se joulusukka, josta tuo kuva on, mutta se taitaa säilyä haaveasteella vielä aika pitkään, kun näitä Hassutus-aloituksiakin on jo ihan hurjasti kekseneräisinä. Niinpä on tosi mukavaa, että saan katsella hiirujen ompelutouhuja tuosta rasian kannesta jo nyt!

  Äyh, ja kun katson näitä sinun aloituksiasi, mieleeni tuli, että minunkin piti pistellä Hassutuksessa tuommoinen vanha laiva (ei tainnut olla tuo kuuluisin yksilö). Se on kai joku vintagejulistekuva, ja vähän isompi. Mutta kun näitä aiheita tulee koko ajan lisää ja lisää... Sinä olet selvästi realisti, ja olet aloittanut töitä, joita voi saada joskus valmiiksikin, itsestäni en mene takuuseen :D.

  VastaaPoista
 2. Such a range of different charts! And all are so sweet! Where is the last piece from? It is so what I'm like. Would love to stitch it!

  VastaaPoista
 3. Maddy, do you mean number 7? It is from a book called Naughty but nice by Claire Crompton.

  VastaaPoista