perjantai 6. toukokuuta 2011

Herkkuvaihto /Delicacy exchange

Niina järjesti herkkuvaihdon ja sain häneltä ihanan pistellyn kirsikkakoristeen ja suklaa-aiheisen rasian sekä mahdottoman hyviä käsintehtyjä konvehteja. Arvatkaa miltä tuntui kun avaa paketin nälkäisenä töistä tultuaan :) Minä kokeilin osaanko tehdä pistellyn muffinssin ja siitä tulikin aika muhkea. Taisi siinä Niinalle lähteneessä paketissa jotain muutakin olla, mutta minä kuvaan vain pistellyn osuuden.

Tuoksuhernepistelyn tein kiitoksena Virpille ja liimasin sen tuoksuhernesiemenpussiin.

Niina arranged a delicacy exchange and I received a lovely package from her, a cherry ornament, metal box and handmade chocolate. I stitched her a muffin, this was my first effort and I am quite pleased with it. Sweet peas are made for Virpi as a thank you gift. I attached the stitched piece onto a sweet pea seed packet.5 kommenttia:

 1. Ah niin ihana tuo herkkuvaihtosi, niinkuin ne kaikki ovat olleet. Tuollaista muffinssia en ole koskaan tehnyt/nähnyt, mutta hauskoja ne ovat. Kiva kun pistelit tuon kuvan siemenpussin kylkeen. Täällä tämä tunaripuutarhuri on saanut vasta yhden siemenen itämään....!

  VastaaPoista
 2. Minä näin tuollaisen muffinsin tai oikeastaan kaksikin pistelyviikonlopussa. Aivan ihana idea!

  VastaaPoista
 3. Kivoja juttuja puolin ja toisin; ihailinkin jo vastaanottajan blogissa tuota tuoksuhernepussia, tosi kaunis - ja kiva idea!

  VastaaPoista
 4. Oi kun hienoja molemmat vaihdot! Ihana idea tuo muffinssi :)

  VastaaPoista
 5. Sinulleon tulossa postia, jota ei missään nimessä saa vata ennen 11.6

  VastaaPoista