lauantai 15. tammikuuta 2011

RPH 11-15 /Crazy January 11-15

11. Painettu lehmäpuuvillakassi. Mitähän tästäkin tulee..
Printed cow cotton bag.


12. Ystävänpäiväkortti
Valentine card


13. LHN Cafe Latte. Tästä sarjasta on jo cappuccino valmiina.
I have already stitched cappuccino from this series.


14. Lizzie Kate Green series. Pistelen koko setin yhdelle kankaalle.
I will stitch all six designs onto same fabric.


15. Tänä aamuna oli jotenkin pääsiäisolo, joten väsäsin kirjavan munan.
This morning I had Eastern feeling and so I stitched this egg.

maanantai 10. tammikuuta 2011

Hassutukset 7,8,9 ja 10 /Crazy Jan 7-10

Eilen aloitin seiskan ja tänään kolme työtä, olen siis aikataulussa. Huomenna en taida ehtiä aloittamaan ja sitä paitsi multa alkaa ideat loppumaan!

Yesterday evening I started nr. 7 and today numbers 8-10. Five more to go and I am running out of ideas.

10. A squirrel for my mother´s hubby. He likes to feed birds and squirrels. He has birthday on 26th.


9. Titanic for my son


8. Muffin


7. This is for me :)

sunnuntai 9. tammikuuta 2011

SyntymäpäiväHassutusta Birthday crazy

Numero 1 valmiina samoin kuin 6, flamencotanssija anopille syntymäpäiväksi, joka on 16.1. Tukaani on pistelty jo kesällä ja tänään viimeistelin sen kortiksi. Tänä aamuna olimme jo äitini synttäreillä ja kohta lähtö 18v-päiville. Ja edelleen olen sen kolme päivää hassutuksessä jäljessä.

Crazy Jan number 1 is ready and number 6 is a birthday card for my MIL, her birthday is 16.1. Last summer a stitched a flamenco dancer for my FIL, so they will have a couple now. Toucan has been stitched already on summer and I just finished it for card for my friend´s son who will be 18 tomorrow.

lauantai 8. tammikuuta 2011

Hassutus 3,4 ja 5 / Crazy January 3-5

Pari joulukorttikittiä jäi viime vuodeltra tekemättä, joten pistetään ne tähän satsiin numeroina 3 ja 4.
Pöllö-malli, nr. 5, on ollut jo muutaman kuukauden odottamassa. Kankaan piti olla sininen ja tämä pellava piti mennä ihan toiseen työhön, mutta ei olisikaan riittänyt joten vaihdoin kankaat päikseen.

These two Mouseloft Christmas card kits were in stock and they are just fine for this challenge. Owls have been waiting for some months and they are now Crazy January number 5. I am still three days behind..torstai 6. tammikuuta 2011

Ristipistohassutus /Crazy January Challenge 1&2

Minna is hosting an interesting challenge which started 1.1.11 and I am already far behind. Here is my start nr. 1 is a birthday card for my mum and nr.2 a simple heart stitched on linen. I have just recently started trying to stitch on linen and it is difficult. I don´t know which count this fabric is but it is hard to see where to stitch :(

Ristipistohassutuksen aloitus vähän venähti mutta täytyy nyt koettaa alkaa kiristämään tahtia vaikka tällaisilla pienillä töillä. Kukkakortti äitini syntymäpäiväksi 9.1. ja pieni sydän pellavalle, jolle en ole juurikaan pistellyy. Vaikealta tuntuu, mutta periksi en anna. Välillä täytyy ottaa lasit pois ja tihrustaa sentin päästä, että mihin se pisto kuuluu tulla.