lauantai 4. elokuuta 2012

Sika sukassa ja konna kantapäässä / Socks feat. animals

Loman aikana olen saanut valmiiksi kaksi paria kesken olleita sukkia. Vihreät ovat jämälankasukat Maijasta ja Seiskaveikasta. Huom. kaksikertainen sukansuu, jonka tekemisen avustamisessa arvoisalla kollegalla oli aikamoinen homma. Sitten innostuin virkkaamaan ns. amigurumeja ja kuten kuvasta näkyy ei ihan mennyt putkeen. Sinisilmäinen sika ja Jaggerhuulinen-kilpikonna.. En ymmärtänyt ohjeita kokonaan ja kerroksetkin meni sekaisin. MItä ihmettä tarkoittaa virkkaa kaksi pylvästä yhteen?? Ai päällekäin? Sivuutin mokoman vaiheen.. I have finished two pairs of socks and felt like crocheting. Bad idea.. I did not understand instructions properly as you can see from the results.
Ja lopuksi pieni pistely. Tarviiko tämä todellakin jälkipistot :) Are backstiches REALLY necessary?

2 kommenttia:

 1. Heip! Ensinnäkin amigurumisi saivat perheessämme valtaisan suosion, voi olla, että joudun nyt virkkaamaan pojalle jotain... Ehkä tuollaisen Jagger-huulisen kilpikonnan, sattuneista syistä...

  Kaksi yhteen virkattua pylvästä tarkottaa, että virkkaat ensin yhden pylvään niin, että koukulle jää kaksi silmukkaa, eli jätät sen pylvään viimeiostelevän viimeisen koukkauksen tekemättä. Sitten virkkaat viereen uuden pylvään samaan vaiheeseen ja lopuksi vedät kaikkien neljän puikolla olevien silmukoiden läpi sen viimeisen yhdistävän silmukan. Siinä on kaksi uhteen virkattua pylvästä, eli työ kapenee siinä kohtaa yhdellä pylväällä.

  Kun tuo nyt oli aivan liian epäselvästi selitetty niin koitetaan selostaa kädestä pitäen jossain seuraavassa tapaamisessa, mahdollisesti jo kuun lopussa Outilla?

  Mun puut on suklaakirsikka, luumu Victoria, pilariomena on vaan pilariomena ja perheomenapuussa pitäisi olla Samo, Make ja Huvitus, mutaa rusakon jäljiltä on mahdollisesti vain kaksi lajiketta jäljellä, enkä tiedä mitkä kaksi...

  Sukat on muuten hienot.

  VastaaPoista
 2. Ihanat sukat!! Ja samoin nuo amigurumit. Itsellekin tuli taas himo alkaa tekemään niitä..kunhan saan nuo ompelukset pois..

  VastaaPoista