perjantai 29. marraskuuta 2013

Mitä ihmettä? Ja vähän muutakin.

Tietokoneen vieressä oli mun nimellä varustettu paketti SNY:ltä eikä kukaan ole kertonut mitään! Mulle lankaa ja suklaata ja Wallulle nameja. Tämä oli siis pikkujoulupaketti ja varsinainen paketti on vasta tulossa. Olisi kiva, jos tulisit seuraavalla kerralla ihan sisälle asti vaikka kahvittelemaan.
Tämmöisiä joulukoristeita meillä on kai alettu keräämään. Vain pöllöt ja mansikat kelpaavat. Obviously we have started collecting christmas ornaments, but only owls and strawberries are welcome.
Tämä on oikeastaan vielä kesken koska kehykset puuttuu. Laitetaan nyt kuva kuitenkin, onhan pistelyosuus valmis. This LHN design is just finished. It should be framed before Christmas. I loved stitching this!
Tämä kurpitsa kypsyi siihen aikaan kun kurpitsojen pitääkin kypsyä, mutta jäi sitetn pariksi kuukaudeksi odottamaan viimeistelyä. No nyt on valmis! Pumpkin! A bit late for this season but ready for next season :)
Elwood Blues odottaa Jakea vankilasta. Kyllä se velipoika siihen viereen ilmaantuu vielä ennen joulua. Blues Brothers is one of my favourite movies. Elwood is ready, Jake is "under construction".

3 kommenttia:

  1. Niin katsos kun nythän ei ole vielä joulukuu niin ei tullut vielä joulukuun pakettia. Eilen töiden jälkeen kävin sen teidän postilootaan laittamassa ;) Eli tämä oli tosiaan pikkujoulupaketti, eikös nyt ole ns. virallinen pikkujoulu-viikonloppu...? Tulen mielelläni kahvittelemaan ja olinkin aikonut tulla vikan paketin tuomaan ihan ovelle asti, mutta mietin että mistä tiedän koska sopii tulla...Jospa vaikka emolle voisit laittaa jotain päiviä (iltoja) tai viikonloppuja milloin olet kotona, hän sitten voisi mua infota, ei nyt kuitenkaan vielä ensi viikolle... Oi miten suloisia joulukoristeita! Mistä tuollaisia löytää?!? Ja kauniita pistelyitä taas kerran :)

    VastaaPoista