lauantai 23. heinäkuuta 2011

Arkistojen kätköistä / From the files that never exist..

Olen minä jotain käsitöitäkin saanut valmiiksi asti, mutta kun tämä päivittäminen on jotenkin niin aikaaviepää hommaa. Kuvat otan kyllä kaikista mutta sitten ne katoavat tietokoneen syövereihin.

Kolmet sukat + yhdet sukat.
Miehelle mökkisukat Nalle Syreenistä, jämälankasukat itselle 7 veljeksestä ja pienet punaiset sukat olen tehnyt talven aikana töissä lounas- ja kahvitauoilla.
Herukkapensaassa kuvatut sukat ovat itselleni mökkisukat.
I have knitted many socks, the small red ones I have knitted at work during coffew and lunch breaks.

Pari pöllöä. Kirsille pistelty pöllö ja ihan itse valmiista paloista koottu pehmopöllö omaan käyttöön, mikä se käyttö sitten lieneekään. Kunhan nyt kokeilin onnistuuko tuollaisen kokoaminen. Sehän näyttää aika hauskalta tuolla kärhöpuskassa!
Stitched owl is for Kirsi and I have sewn the soft owl toy from pre cutted pieces.


Toukokuussa oltiin synttäreillä, eikä kyseessä ollut mikään ihan nuori pari :) Mielestäni joutsenet sopivat tähän korttiin erinomaisesti, he ovat olleet naimisissakin ties kuinka monta kymmentä vuotta.
Swan card is for my FIL´s brother and his wife.Rasia meni vaihtoon jenkkilään. Valmistunut siis kielojen kukinta-aikaan.
This is a box for an exchange.

1 kommentti:

  1. No voi hyvät hyssykät, sähän ot saanu valmiiksi vaikka mitä! Hienoja sukkia ja aivan ihania kortteja, puhumattakaan vaihtorasiasta. Mutta mitä itse sait vaihdossa?

    Ja mitä puutarhaan kuuluu? Kärhöt on komeita mutta entä muut? En sitten lopulta saanut jättiläiskurpitsaa tänä vuonna edes itämään (nyt hävettää) mutta ensi vuonna sitten uudelleen! Ja kolme tuoksuhernettä iti, mutta eivät ole vielä kukkineet, ovat aika rääpäleitä tainia minun rääkkikasvatuksessani....

    VastaaPoista