sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Kaikenlaisia valmiita ja puolivalmiita / Ready and not

Iso kasa pistelyitä odottaa viimeistelyä, mutta ideat on loppu. Ryhdyin toimeen ja sain tehtyä yhden rasian kannen.Tämäkin on yksi hassutuksista. Nappivarsisukat olen alkuvuoden aikana kutonut töissä lounastauoilla. Taitavat mennä äitienpäivälahjaksi, itse en välitä noin pitkistä varsista. En ole aiemmin tehnyt palmikoita, mutta ei ollutkaan niin vaikeaa kuin luulin. Lily of the valley is my favourite flower. Stitching this was quite difficult dspite quite a small design. IThis is one of the Crazy January projects. I finished it as a box cover. Socks I have knitted during lunch time at work. They will be a Mother´s Day gift for my mum next week.
Tarttis tehdä jotain vai mitä? Mutku ei saa aikaseksi. Tomaatit pitäis purkittaa, tuoksuherneet kasvaa kohta seinille ja asterit ja leijonankidat on onnettomia rääpäleitä. I really should do something to these plant or what? Tomatoes, sweet peas etc..
Mamman nimipäiväkortti unohtui eilen kotiin vaikka piti viedä mennessämme, no, laitetaan postiin. Ilahduttaa se tiistainakin. Card for my Grandma.

5 kommenttia:

 1. kivat sukat ja ihana rasia!!!

  Voi kun jaksais edes jotain puutarhajuttuja. Ne ei vaan ole yhtään mun juttu. Sisältäkin kaikki viherkasvit annoin mun mummille kun en vaan muista kastella niit :DD

  VastaaPoista
 2. Mä arvasin, myöhästyin taas noiden tuoksuherneiden kanssa. Nyt ne on jo mullissa enkä tänä vuonna edes kaivanu niitä pois mullasta ja liottanu vasta sitte niinku viime vuonna vaan ihan oikein päin tällä kertaa. Mutta jännityksellä odotan josko ne nousee sittenkään.

  Tomaatit mulla jo ulkoilee, eli on päivisin kasvihuoneessa ja yöt sisällä.

  Ihanat sukat, eikä ollenkaan liian pitkävartiset! Myös pistely on kaunis, mistä hommasit rasian?

  VastaaPoista
 3. Ihanan vihreää! Mun puutarha kasvaa ihan itse, minkä kasvaa. Huonolla omallatunnolla totean, etten ole pariin vuoteen tehnyt sille mitään... Onneksi narsissit nousee hoitamattakin, ja kesällä ruusupensaat kukkii aikansa. Syyskesästä ei kumminkaan elä enää mikään, vaikka mitä tekisi, meillä on kasvukausi täällä "hallasuolla" niin lyhyt...

  VastaaPoista
 4. Käys nyt huutaan "hep" Helylle ja laitat hänelle s-postia, niin tuut kanssa RR:iin mukaan! Olis niin kiva, kun meitä olis vähän enemmän! :)

  VastaaPoista
 5. Täältähän löytyi kivoja pistelyitä :). Nätin rasian olet viimeistellyt ja kivat nappisukat. Laitoin s-postia sinulle, toivottavati tuli perille.

  VastaaPoista