tiistai 18. syyskuuta 2012

100 vuotta / 100 years

Miehen serkku ja vaimonsa täyttivät kumpainenkin 50 vuotta. Kutsussa luki, että meillä on jo kaikkea, mikä on ihan ymmärrettävää. Heillä on vene, joten lahjan aiheeksi muodostui "lämmikettä veneeseen". Minun osuuteni lahjaan oli molemmille villasukat sekä meriaiheinen pistely. Jostain kumman syystä pistelyni tuntuvat nykyään päätyvän jollain tapaa pinkeepeiksi. Se on nopea viimeistelytapa. We were invited to 2 x 50 yrs birthday and of course people at that age have everything they need. I think you can never have enough woollen socks so I knitted a pair for both of them. This couple spends a lot of time at their boat and I thought this small design suits them perfectly.

4 kommenttia:

 1. Kiva lahjapaketti! Pinkeepeja minäkin olen viime aikoina alkanut suosimaan, näppärä viimeistelytapa :-)

  VastaaPoista
 2. Ihana kokonaisuus! Sun pinkeep on ihailtavan suorassa, mä onnistun aina saamaan kankaan johonki suuntaan killilleen.

  VastaaPoista
 3. Voi mahoton, sinä oletkin ollut ahkerana sillä välin, kun minä en ole paljon blogeja kruisaillut! Onpas hauska tuo laivakuva, ja hieno kokonaisuus tosiaan!
  Ja edellisessä postauksessa on vaikka mitä! Rohkeasti hei vaan viimeistelemään tyynyjä, se on helppoa, jos tekee suoria saumoja vaan! Ja tuo, mitä sulle sattu roikon kanssa eka, semmoista sattuu kuule tosiaan kaikille :D. Mutta roikko on hauska, ja eikös tuo pieni kömmähdys ikäänkuin sopinut tuohon roikon aiheeseen?
  Ja Totoro se vasta ihana onkin! Nuo japanilaiset anime(hahmo)t ovat taas yksi asia tykkäämisteni joukkoon :D.

  Niin, ja kärjestä aloitettaville villasukille on tuossa Novita 7 veljestä 2012 -lehdessä aika hyvät ohjeet. En minäkään niissä mitenkään rutinoitunut ole, kun tykkään niin aloittaa varresta, se on tutumpi ja nopeampi tapa mullekin. Mutta vaihteen vuoksi joskus on kiva kokeilla :).
  Laitan sulle taas RR-postia tulemaan tällä viikolla ;).

  VastaaPoista
 4. Ihana tuo laivapistely!! Ja tosi kiva paketti kokonaisuudessaankin!

  VastaaPoista