lauantai 8. syyskuuta 2012

Syyskuussa mennään

Juuri sopivasti syyskuun alkuun sukulaistyttö sai ommeltua tyynynpäällisen. Pitäisi joskus yrittää itse, mutta kun en oikein noitas paloja osaa yhdistellä. Jos menisi vaikka pistely pilalle..
Lomat on takana ja töitä on tehty jo kolme viikkoa. Viimevuotisista hassutustöistä sain lopulta viimeisteltyä itselleni töihin roikon. Lopputulos on ihan jees:
Eihän se tietenkään ensimmäisellä kerralla onnistunut:
Mies otti lopultakin käyttöönsä eväskassin, jonka on saanut nimpparilahjaksi jo helmikuussa. Tämäkin on viimevuotinen hassutustyö. Oli muuten todella hirveä pistellä. Pistot oli valmiiksi piirretty kankaalle ja luulin että pistely olisi helppoa.

3 kommenttia:

 1. Hauska tuo roikko =D. En ole minäkään kyllä koskaan törmännyt helppoon valmiiksi painettuun ristipistotyöhön, mutta lopputuloshan on hieno. Tosi nätti tuli tyynystä.

  VastaaPoista
 2. Ihania pistelyitä, erityisesti tuo syksyinen tyyny näin syksyihmisen silmään :) Olen saanut tuon saman mallin pisteltynä vaihdossa kerran, ihana se on!

  Lennu

  VastaaPoista
 3. Ihan tuli tuosta miehesi eväskassista mieleen turhautuneet hetket, joita koin valmiiksi piirretuyn syksyisen pöytäliinan kanssa. Ne on oikeasti hankalia. Olen pitäytynyt laskettavissa pistoissa sen erehdyksen jälkeen... Kassisi on kuitenkin hauska.

  Ja tuo syystyyny on aivan mahtava! Tuo on hauska sarja koko systeemi. Tyynyn viimeistely ei muuten ole kovin vaikea. Se on tilkkutyö siitä yksinkertaisimmasta päästä.

  Mä voisin kans joskus pistellä duuniin jotain tollasta. Teksti vaan vielä vähän hakusessa.

  VastaaPoista