maanantai 30. maaliskuuta 2009

Floristiharjoittelijan aikaansaannoksia / Flower arranging

Olin sunnuntaina kansalaisopiston Keväistä juhlasidontaa - kurssilla. Yhdeksän tuntia siellä vierähti ja tulokset näkyvät tässä. Tulin entistä vakuuttuneemmaksi siitä, että pajujen ja risujen vääntäminen ei ole minun juttuni. Vaatii pitkää pinnaa ja sitä minulla ei tunnetusti ole. Enkä myöskään omaa minkäänlaista visuaalista silmää, minkä todistaa ehkä parhaiten se, että kerran olen jopa ripustanut verhot ylösalaisin! Oikeastaan inhoan kaikkea sisustamiseen liittyvää, mutta verhot ovat kyllä top1.

Last Sunday I was on a flower arranging course and here are the results after nine hours. I liked it a lot but I want to see results asap and this hobby requires good nerves which I don´t have. I am not keen on decorating and such things and the best provement about that are the curtains which I have once put upside down! I did not notice that before my friend told me.. To be honest, I hate curtains, bed covers etc.


2 kommenttia:

  1. Ja mikäs näissä muka on vikana? Mä tykkään eniten tuosta ekasta ja sitten viimeisestä joka on U P E A ! Voi, mäkin olen joskus oikein asetellut kukkasia...

    VastaaPoista
  2. Nämähän ovat kaikki ihania, minä ainakin tykkään! Anoppi on opetellut kanssa varsinkin erilaisten kranssien sitomista. Muutaman vuoden aikana taito on karttunut valtavasti, joten kannattaa olla sitkeä :). - Kävikö Marelo jo sinulle huikkaamassa, että oli kuulemma hukannut osoitteesi? Meitä leppäkerttuvaihtolaisia ei nyt tullut kovin montaa. Taisi olla vaikea aihe :D.

    VastaaPoista