sunnuntai 1. maaliskuuta 2009

Terveisiä Espanjasta /Greetings from Spain

Hiihtoloma tuli vietettyä Aurinkorannikolla Fuengirolassa. Lähdimme koko porukka 20.2. ja kotona olimme tänään aamulla viiden aikaan. Vaikka takki olikin useimmiten tarpeen niin paikanvaihdos ja varsinkin meri-ilma tekee hyvää. Vielä kerrran kiitokset paikallisasukas Pertille kuljetusavusta ja varsinkin herkullisesta lihakeitosta!

Pistelynä mukanani oli Little House Needleworksin "Gardening"-malli. Sain sen tehtyä jo yli puolen välin. Tämä on nyt kolmas saman firman malli, minkä teen tänä vuonna ja nyt alkaa riittää. Ei nämä kuitenkaan ole niitä minun juttujani. Ja vielä on varastossa "Cherries" ja "Dog house sampler".

I have spent my winter holiday in Fuengirola, Costa del Sol. We flew there on 20th February and came back early this morning. It is always good to get some sunshine and sea air! During holiday I was stitching Little house Needleworks "Gardening". I still have LHN "Cherries" and "Dog house sampler" to stitch, but I am getting bored with their designs. Finally my favourite designs are colourful with many thread changes.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti