sunnuntai 8. maaliskuuta 2009

Kirpputoripäivä / Flea market shopping, mostly in Finnish


Eipä ole tullut pitkään aikaan käytyä kirppiksillä, vaikka asutaankin kirpputorien valtaamassa kaupungissa. Yksi uusi iso kirppis avautui viime viikolla ja nyt niitä on yhteensä viisi. Yleensä en löydä juuri mitään, kun olen muutenkin nirso ostaja mutta nyt jäi käteen vaikka mitä! Kaksi pöllö-patsasta (olenko muka alkanut keräämään pöllöjä?), pari loistokuntoista Onlyn paitaa = yht. 3e, Taskareita, pari Karvis-kirjaa, 3 Catherine Cooksonin kirjaa á 1e kpl, kehykset kohta valmistuvaan pistelyyn 2e, yhdet neliönmuotoiset siniset kehykset. Mitäpä mies osti? No soodasifonin (aina halunnut), minulle kaurahaudetyynyn (minä aina halunnut) ja varasängyn (?).

Ja viimeiseksi kuvassa oleva palapeli, avaamaton paketti 1e! Löytö! Se esittää Amerikan lippua, joka on koostettu postimerkeistä. En kerää postimerkkejä, mutta pidän niistä paljon. En kerää palapelejäkään mutta en voi vanhoja poiskaan heittää, joten niitä on kertynyt jokunen yksilö. Ja koska mies sanoi että en saa ikinä tehtyätätä palapeliä niin se täytyy aloittaa vielä tänään.

I love puzzles. I found this unopened 1000 pc. jigsaw puzzle on fleamarket and it cost only 1 euro! It is American flag which is made of photos of stamps. I don´t collect stamps but I like them very much. DH said that I won´t be able to finish it ever so I have start it this evening!

2 kommenttia:

  1. Tulinpa moikkaamaan ,olen salainen kevätvaihtoystäväsi. Kurkin täällä vähän väliä tästä lähtien ja koetan osata laittaa kivat paketit.

    VastaaPoista
  2. Haa, minäkin tykkään tehdä palapelejä - tai ainakin olen aiemmin tehnyt. Nyt on tuo pistely vienyt liikaakin mennessään...

    VastaaPoista