lauantai 21. maaliskuuta 2009

Tilliliha / Beef in dill sauce


Teinpä perinteistä suomalaista kouluruokaa, joka kyllä on ainakin meidän paikkakunnan koulujen ruokalistalta nykyään poistettu. Käytin naudan sisäpaistia, joten purukumiefekti jäi pois. Maitui nuorisollekin!

This dish used to be served in Finnish schools but nowadays it is removed from the menu. It should made made of brisket of beef but that meat makes it taste like bubble gum, so I made it of pure ox beef. We eat boiled potatoes with this sauce.

4 kommenttia:

  1. hrr.... tilliliha ei koskaan kuulunut lempiruokaani koulussa juuri tämän purukumimaisuuden takia ehkäpä, enpä ole sitä koulun jälkeenkään maistanut, tiedä vaikka ois ihan hyvää kun joku osaisi sen kunnolla valmistaa;)

    Sinulle on blogissani jotain=)

    VastaaPoista
  2. Heipsis,
    Ei sitä taida pystyä suoraan kopioimaan, erikseen pitää tuo kuva tallentaa omalle koneelle ja sieltä sitten ottaa kun on kirjoittanut tekstin=)Vähän työlästä;)

    T:Minna

    VastaaPoista
  3. Justiin yks päivä miehen kanssa puhuttiin että tillilihaa ei ole moniin vuosiin tehty! Pitääkin ottaa se listalle.
    Hei, ton merkin saa kopioitua kunhan ensin valitsee/mustaa ja sitten kopioi valikkoa käyttäen. Eli ylhäältä MUokkaa -> Kopioi
    nimimerkillä "jostain blogista oppinut" :)

    VastaaPoista
  4. oletko se sinä joka osallistuit leppäkerttu ristipistovaihtoon? jos olet niin lähettäpäs osoitteesi.

    VastaaPoista