lauantai 21. maaliskuuta 2009
Tilliliha / Beef in dill sauce
Teinpä perinteistä suomalaista kouluruokaa, joka kyllä on ainakin meidän paikkakunnan koulujen ruokalistalta nykyään poistettu. Käytin naudan sisäpaistia, joten purukumiefekti jäi pois. Maitui nuorisollekin!
This dish used to be served in Finnish schools but nowadays it is removed from the menu. It should made made of brisket of beef but that meat makes it taste like bubble gum, so I made it of pure ox beef. We eat boiled potatoes with this sauce.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
hrr.... tilliliha ei koskaan kuulunut lempiruokaani koulussa juuri tämän purukumimaisuuden takia ehkäpä, enpä ole sitä koulun jälkeenkään maistanut, tiedä vaikka ois ihan hyvää kun joku osaisi sen kunnolla valmistaa;)
VastaaPoistaSinulle on blogissani jotain=)
Heipsis,
VastaaPoistaEi sitä taida pystyä suoraan kopioimaan, erikseen pitää tuo kuva tallentaa omalle koneelle ja sieltä sitten ottaa kun on kirjoittanut tekstin=)Vähän työlästä;)
T:Minna
Justiin yks päivä miehen kanssa puhuttiin että tillilihaa ei ole moniin vuosiin tehty! Pitääkin ottaa se listalle.
VastaaPoistaHei, ton merkin saa kopioitua kunhan ensin valitsee/mustaa ja sitten kopioi valikkoa käyttäen. Eli ylhäältä MUokkaa -> Kopioi
nimimerkillä "jostain blogista oppinut" :)
oletko se sinä joka osallistuit leppäkerttu ristipistovaihtoon? jos olet niin lähettäpäs osoitteesi.
VastaaPoista